steag-engleza-remake.png
Engleză
steag-germana-e1529707053378.png
Germană

EduHub Kids & Teens – informații generale 

Anul academic EduHub Kids & Teens cuprinde 32 de săptămâni, respectiv 64 de ore academice (şedinţe de curs) și se desfășoară pe toată perioada anului școlar.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7-18 ani

NOU! Începând cu luna septembrie 2021, vom avea grupe și pentru copii de 4-6 ani

Cursurile încep în data de 20 septembrie.

Informațiile despre tarife și reduceri se regăsesc aici, la secțiune cursuri copii: https://eduhubtm.ro/tarife/

Abordare și principii pedagogice

Eduhub Kids crede în dorința naturală de învățare a copiilor şi curiozitatea lor de a cunoaște lumea. Programele pregătite sunt menite să ofere experienţe de învățare non-formală copiilor, menite să vină în întâmpinarea nevoilor amintite. Eduhub Kids își desfășoară activitatea cu copiii plecând de la următoarele premize/ valori:

1. Încredere, autenticitate, interdependență;

Încurajăm expunerea sinceră și autentică, în care să nu ne fie frică de a fi judecați, greșeala este o formă de învățare și nu prilej de rușine, iar starea de bine a fiecăruia este strâns legată de cea a oamenilor din jur.

2. Nevoile tuturor contează;

Strategiile pe care le încurajăm sunt cele care au grijă de nevoile tuturor (copii și profesori deopotrivă). E posibil să fie nevoie de răbdare, înțelegere și creativitate  pentru a găsi strategia potrivită.

3. Motivația principală este bucuria și contribuția;

Învățarea este cu adevărat o experiență de creștere atunci când facem lucrurile cu drag. Atunci când acționăm într-un fel sau altul de frica pedepsei, de rușine, din obligație sau din dorința de a fi lăudați/recompensați, riscăm să lezăm această nevoie umană înnăscută de a descoperi/ a învăța.

Nu suntem adepții paradigmei pedagogice permisive sau autoritare, privim procesul educațional ca un parteneriat. Evităm metoda recompensei și/sau a pedepsei, și credem ca, pe termen lung, copiii sunt mult mai câștigați atunci când sunt expuși la acest tip de abordare din partea unui adult-profesor.

Drept urmare, în cazul unei situații ce necesită rezolvare (nealiniere de așteptări, conflicte între copii, manifestări agresive verbale și non-verbale, etc.), soluția pe care o vom propune va ține seama de cele expuse mai sus.

Perioadă înscrieri:
30 august – 17 Septembrie

Începând cu clasa a II-a până în clasa a VI-a (8-12 ani), copiii învață:

  • Să înțeleagă texte și materiale video autentice, pe teme familiare
  • Să participe la discuții în situații uzuale, care presupun un schimb de informații simplu și direct pe teme și activităti familiare
  • Să folosească un vocabular potrivit și structuri gramaticale adecvate (în vorbire și în scris) atunci când intră în contact cu un vorbitor nativ

Copii învață prin aplicarea anumitor aptitudini și cunoștințe, fapt care îi ajută să facă progres în mod gradual, îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare scrisă și verbală, cât și înțelegerea textelor și a materialelor audio/video.

Această metodă le oferă copiilor cadrul necesar pentru a învăța prin comunicare și colaborare într-un mediu prietenos. Copiii învață să folosească structuri gramaticale și lexicale prin activități distractive dar informative. Astfel, își dezvoltă cunoștințele în timpul activităților interactive fără să-și dea seama că învață – învățarea se produce în mod natural.

Ne asigurăm de progresul copiilor prin susținerea examenului Cambridge (nivel Flyers), dar nu în ultimul rând, prin arhivarea activităților de la cursurile de pe parcursul anului într-o mapă, cu ajutorul căreia se va putea observa și verifica progresul copilului.

Începând cu clasa a VI-a până în clasa a XI-a (13-17 ani), adolescenții învață:

  • Să comunice cu mai multă ușurință în orice context, oricât de abstract sau divers ar fi acesta
  • Să-și utilizeze abilitățile și cunoștințele dobândite în timpul cursurilor, unde sunt provocați să-și folosească atât creativitatea, cât și abilitățile de comunicare (fluență, coerență, corectitudine) prin activități care le vor stimula gândirea critică
  • Să se exprime verbal și în scris, inclusiv în mediul digital, prin intermediul unor grupuri online, tehnologia fiind o unealtă care le oferă posibilitatea de a comunica și de a se exprima într-un mod diferit.

La cursuri este foarte important că fiecare participant să simtă că face parte dintr-o echipă, deoarece doar o echipă adevărată poate să învețe cum să colaboreze eficient și fără stres.

Adolscenților nu li se prezintă doar informații și nu trebuie să scrie după dictare, fără să trebuiască să gândească pentru ei, ci sunt mai mult ghidați de către profesorul lor către o gândire critică asupra oricărui subiect, fiind motivați să învețe să pună orice idee sub semnul întrebării. Astfel, vor învăța să-și exprime părerea în mod clar, cu argumente proprii, inspirându-se din tot ce au citit, discutat și învățat în timpul cursului dar și în afara lui, cu ajutorul profesorului sau al colegilor.

Verificăm progresul adolescenților prin susținerea examenelor Cambridge (KET, PET, FCE și CAE) și prin activitățile lor colaborative și individuale (verbale și scrise) din grupul online care va fi creat de profesorul lor.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarcă [2.59 MB]

Perioadă înscrieri:
30 august – 17 Septembrie

Structura Nivelurilor

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarcă [2.58 MB]

Galerie foto: