Image
Despre

Metoda de predare

Învățare mixtă (blended learning)

Învățarea mixtă este esențială modului în care ne dorim ca oricine să experimenteze învățarea deoarece combină sprijinul învățării în clasă cu flexibilitatea învățării online. Învățarea mixtă îți permite să colaborezi, să exersezi și să aplici abilitățile învățate de curând într-un mod distractiv și interactiv.

Vrem ca tu să poți învăța o abilitate într-un mod colaborativ, nu numai atunci când te afli în sala de curs, ci și în afara ei, ori de câte ori ai posibilitatea. În acest fel, te vei simți mai motivat să înveți eficient, în propriul tău ritm și într-un mod creativ.

  • Cu alte cuvinte, învățarea mixtă înseamnă:

Învățare prin colaborare

La EduHub, învățarea se întâmplă prin colaborare în diferite activităţi şi exerciţii din timpul cursului, dar şi din afara lui. Vei învăţa să aplici cunoştinţele dobândite în timpul cursului prin jocuri de rol, dialoguri contextuale/ situaţionale din viaţa reală, dar şi exerciţii gramaticale, care te vor ajuta să te exprimi corect.

În timpul cursurilor vom vorbi doar în limba străină pe care tu o studiezi. În loc să traducem, vom învăţa să deducem informaţia din context. Acest lucru te va ajuta să comunici mai fluent și să eviți folosirea oricărui tip de dicţionar în timp ce porți o conversație.

Corectitudinea cu care comunici este de asemenea importantă, de aceea vei primi constant îndrumare și informații care te vor ajuta să utilizezi cu tot mai multă încredere limba străină pe care o exersezi.

Învățare continuă

Grupul online te va ajuta să fii la curent cu noutățile din curs, să descoperi resurse noi de învățare și să comunici cu ușurință cu profesorul și cu colegii tăi. Astfel, învățarea nu se încheie la sfârșitul cursului, ci continuă și în afara lui.

Vei primi destule sarcini pentru a putea avea contact aproape în fiecare zi cu limba străină pe care o studiezi. Profesorul tău va ajuta la crearea acestor sarcini și la personalizarea lor, astfel încât tu să poți dobândi abilitățile necesare utilizării unei limbi străine la un alt nivel.

Învățare structurată conform Cadrului European de Referință

Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine este un document publicat de Consiliul Europei în 2001, care definește nivelurile de stăpânire a unei limbi străine în funcție de abilitățile practice (“ce știi să faci”).

Pentru tine, această structură de niveluri poate fi un instrument util de organizare a învățării și de urmărire a propriului progres. Descrierile nivelurilor de limbă din acest document stau la baza sistemului de evaluare inițială (test de plasare în nivel) și de evaluare a progresului realizat la sfârșitul fiecărui curs EduHub.

Structura Nivelurilor

Structura Nivelurilor la EduHub
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Echipa EduHub

Adelina Loch – Andrașescu

Adelina Loch – Andrașescu

Profesor de engleză / Co-fondator
Alina Hlatki

Alina Hlatki

Coordonator examen ÖSD
Andrada Onișa

Andrada Onișa

Profesor de engleză / Front Desk Manager
Andreea Opriș

Andreea Opriș

Profesor de olandeză
Andreea Ruthner

Andreea Ruthner

Profesor de germană
Bianca Bozdogescu

Bianca Bozdogescu

Profesor de spaniolă
Gianina Jinaru-Doboș

Gianina Jinaru-Doboș

Profesor de engleză
Lisa Boran

Lisa Boran

Marketing Specialist
Mircea Brasneanu

Mircea Brasneanu

Profesor de suedeză
Monica Chiriac

Monica Chiriac

Profesor de germană
Monica Cocoreanu

Monica Cocoreanu

Profesor de germană copii
Roland Straub

Roland Straub

Profesor de germană și engleză / Co-fondator

Portofoliu Clienți

logo-companii2-e1535409628891.png
logo-companii5-e1535409552225.png
logo-companii4-e1535409578943.png
logo-companii3-e1535409607591.png
logo-companii-e1535409644986.png

Cariere