Slide Cursuri de limbi străine
pentru adulți
Cursuri adaptate nevoilor tale
olandeza-steag-e1610548116664.png
Olandeză
steag-spaniola-e1529706931628.png
Spaniolă
steag-engleza-remake.png
Engleză
steag-germana-e1529707053378.png
Germană
steag-suedeza-e1529271379652.png
Suedeză

Cursurile de grup

se desfășoară la sediul nostru în formula de 6 până la maxim 12 persoane. Înscrierile la cursurile de grup au loc cu o săptămână înainte de începerea cursurilor, conform calendarului desfășurării cursurilor.

Durata unui modul de curs este de aproximativ o lună și jumătate, timp în care se vor parcurge 14 ședințe de curs a câte 90 minute (1 oră și jumătate), de două ori pe săptămână.

Cursurile individuale

se desfășoară la sediul nostru în formula de 1 la 1 (cursant – profesor).

Programa de curs se stabilește în urma unei întâlniri și a unei evaluări inițiale, cu rol de a stabili nivelul de cunoaștere a limbii străine pe care dorești să o studiezi. Cursul va fi, prin urmare, adaptat exclusiv nevoilor tale de învățare, având ca scop atingerea obiectivelor personale în utilizarea limbii străine.

Durata cursurilor individuale și perioada lor de desfășurare se stabilește de către cursant împreună cu profesorul.

Cursurile online

au marele avantaj că permit o foarte mare flexibilitate în ceea ce privește orarul și locația desfășurării lor. Fie că optezi pentru cursuri online de grup sau individuale, te vei putea bucura de un proces de învățare adaptat nevoilor tale, care să te ajute să acumulezi cunoștințe noi într-un mod cât mai eficient.

Durata cursurilor online și perioada lor de desfășurare se stabilește de către cursant / cursanți împreună cu profesorul.