1. Când începe următoarea serie de curs?

Vezi calendarul desfășurării cursurilor aici.

2. Cum mă înscriu la curs?

Te poți înscrie la cursurile noastre la sediul EduHub, în perioada de înscriere premergătoare fiecărei serii de curs. Înscrierea la curs se va face în urma susținerii unui test de plasare în nivel, în cazul în care studiezi pentru prima dată o limbă străină la centrul nostru.

3. Ce presupune testul de plasare în nivel?

Dacă te înscrii pentru prima oară la cursurile organizate de centrul nostru, va fi necesar să susții un test de plasare în nivel. Testul de plasare este un test gratuit, care se susține individual, la sediul nostru și prin care îți vor fi testate diverse abilități de limbă străină, precum vorbire, scriere sau ascultare. În urma finalizării testului, profesorii noștri îți vor recomanda nivelul de limbă de la care poți începe să studiezi mai departe.

Pentru a programa o testare de plasare în nivel, ne poți contacta aici.

Testele de plasare în nivel au loc pe durata înscrierilor. Dacă dorești să studiezi individual, poți programa o testare de nivel și în afara perioadelor de înscrieri.

4. De ce este necesar un test de plasare?

Rolul testului de plasare este acela de a-ți evalua cunoștințele, cu unicul scop de a fi plasat în grupa corespunzătoare nivelului tău de limbă la momentul susținerii testului. Testul de evaluare reprezintă o oportunitate de a-ți testa cunoștințele acumulate până în momentul susținerii lui și de a continua studiul într-un mod cât mai eficient, conform nevoilor de învățare pe care le ai.

5. Unde au loc cursurile?

Cursurile generale și cursurile individuale de limbă străină au loc la sediul nostru din Timișoara, de pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr.9, ap.5. Cursurile pentru companii au loc fie la sediul companiilor, fie la sediul nostru iar cursurile online pot avea loc de oriunde 🙂

6. Cât durează o ședință de curs?

O ședință de curs general de limbi străine durează 1h și 30 minute. Durata ședințelor de curs individuale, a cursurilor pentru companii și a cursurilor online se stabilește de către cursant/ cursanți împreună cu profesorul.

7. Câte ședințe de curs pe săptămână voi avea?

Pentru cursurile generale, ședințele vor avea loc de 2 ori pe săptămână. Frecvența ședințelor de curs individuale, a cursurilor pentru companii și a cursurilor online se stabilește de către cursant/ cursanți împreună cu profesorul.

8. Câte cursuri are un modul de curs (un nivel)?

Parcurgerea unui nivel de limbă, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi Străine (CEFR), se realizează în 14 ședințe de curs. Poți vizualiza sau descărca structura nivelurilor EduHub de aici.

9. De la ce oră sunt cursurile?

Orarul cursurilor care au loc la sediul centrului nostru de limbi străine poate fi consultat aici. Orarul ședințelor de curs individuale, a cursurilor pentru companii și a cursurilor online se stabilește de către cursant/ cursanți împreună cu profesorul.

10. Cine este profesorul meu?

Unul din noi 🙂 

Adelina Loch – Andrașescu

Adelina Loch – Andrașescu

Profesor de engleză / Co-fondator
Alina Hlatki

Alina Hlatki

Coordonator examen ÖSD
Andreea Opriș

Andreea Opriș

Profesor de olandeză
Andreea Ruthner

Andreea Ruthner

Profesor de germană
Bianca Bozdogescu

Bianca Bozdogescu

Profesor de spaniolă
Gianina Jinaru-Doboș

Gianina Jinaru-Doboș

Profesor de engleză
Lăcrămioara Bercea

Lăcrămioara Bercea

Profesor de engleză
Lisa Boran

Lisa Boran

Front Desk Manager
Mircea Brasneanu

Mircea Brasneanu

Profesor de suedeză
Mirela Păulișan

Mirela Păulișan

Profesor de engleză
Monica Cocoreanu

Monica Cocoreanu

Profesor de germană copii
Roland Straub

Roland Straub

Profesor de germană și engleză / Co-fondator
11. Primesc un certificat de limbă străină la finalul unui modul?

Da. La sfârșitul fiecărui modul de curs care se finalizează prin evaluarea cunoștințelor, va fi eliberat un certificat care să ateste cunoștințele pe care le-ai dobândit la curs.

12. Cât de bine pot vorbi o limbă străină după parcurgerea unui singur modul de curs?

Dacă finalizezi, de exemplu, nivelul A1 atunci ar trebui să poți înțelege și folosi expresii familiare, care să te ajute să exprimi nevoi concrete. De asemenea, vei putea să te prezinți și să pui unei persoane întrebări simple (despre locuință, relații, lucruri care îi aparțin…). Vei putea comunica simplu dacă interlocutorul vorbește lent și clar și se arată cooperant. Descrierea completă a aptitudinilor pentru fiecare nivel de limbă străină poate fi consultată aici.

13. Cum învățăm în timpul cursului? Care este metoda de predare?

Poți consulta metoda de predare aici.

14. Ce se întâmplă dacă lipsesc de la un curs?

Nu este recomandat să lipsești de la curs, pentru că la fiecare curs se învață ceva important. Dacă este inevitabilă această situație, vei primi întotdeauna materialele de la cursul de la care ai lipsit și vei putea face o recapitulare împreună cu colegii la cursul următor. Pe lângă aceasta, vei avea acces la un grup online unde vei putea comunica cu colegii dar și cu profesorul pentru a afla detalii legate de ședința de curs la care ai lipsit.

15. Primesc materialele dacă lipsesc de la cursuri?

Da, vei primi întotdeauna materialele de la profesorul tău.

16. Cât costă un modul de curs?

Poti verifica tarifele noastre aici.

17. Ce înseamnă A1, A2, B1, B2, C1, C2?

Detaliile și structura nivelurilor EduHub pot fi consultate aici

18. Care este numărul maxim de cursanți într-o grupă?

Numărul maxim de cursanți într-o grupă este de 12 persoane.

19. Pot sa dau direct examenul de la curs fără să particip la ședințe?

Nu, acest lucru nu este posibil deoarece nu suntem un centru de examinare. Putem să îți oferim, în schimb cursuri de pregătire pentru examene.

20. Aveți și cursuri de pregătire pentru examene internaționale?

Da. Pentru mai multe detalii legate de aceste cursuri, ne poți contacta aici.

21. Cât de mult ar trebui sa învăț ca să mă descurc la curs?

Pe lângă activitățile / sarcinile primite în timpul cursului, recomandăm un contact cu limba străină pe care dorești să o înveți de minim 15 minute pe zi.


0
minute pe Zi

0
ore pe Săptămână

0
ore pe Lună

22. Cum se lucrează cu grupul online?

Flexibilitatea învățării online face parte din cursurile EduHub. 

Poți consulta metoda de predare aici.  

Ai altă întrebare? Lasă-ne un mesaj!Sau sună-ne!

+40 755 549 348 // 0356 138 218