Înscrieri la școala de vară EduHub

Înscrieri la școala de vară EduHub Previous item Înscriere cursuri online... Next item Germană medicală - curs...

Vă invităm să participați la înscrierile pentru școala de vară EduHub, în limba engleză sau germană, adresată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani!

Înscrierile se desfășoară pe parcursul a aproximativ 2 luni, în perioada 10 mai – 2 iulie 2021. Vă stăm la dispoziție de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, iar procesul de înscriere cuprinde:
? O primă discuție telefonică, în care ne comunicați vârsta participantului, clasa în care studiază și limba pe care dorește să o învețe;
? Stabilirea unei date pentru testarea nivelului de limbă străină (se desfășoară online);
? Testarea propriu-zisă, sub forma unui dialog (conținutul și complexitatea testului depind de nivelul cunoștințelor observat pe parcursul discuției);

De ce să alegi școala de vară?

La EduHub, aplicăm cu succes strategia de învățare a limbilor străine prin joc și activități creative, într-o atmosferă relaxată.
Considerăm că este important să echilibrăm momentele de învățare intensă cu cele de recreere în aer liber, utilizând spațiile exterioare pe care le avem la dispoziție.
Evităm monotonia și plictiseala, prin abordarea unei tematici diferite în fiecare săptămână de curs.

Programul cursurilor de vară

Școala de vară are loc între 28 iunie – 6 august 2021, de luni până vineri, iar structura zilnică a cursurilor este următoarea:
? 9:00 – 12:15 – curs intensiv de limbă străină (engleză sau germană)
? 12:15 – 13:00 – pauză de masă (copiii pot servi prânzul la noi)
? 13:00 – 17:00 – ateliere creative (design, teatru, quilling, jocuri motrice, sport, gătit, pictură)