Noi cursuri online, dedicate adulților, din 14 Septembrie 2020

Noi cursuri online, dedicate adulților, din 14 Septembrie 2020 Previous item Germană medicală - curs... Next item Noi cursuri dedicate...

Pentru noi Septembrie este mereu prilej de un nou început și revedere cu oameni dragi și voioși. Astfel EduHub te invită să participi la o nouă serie de cursuri online de limbă străină, din 14 Septembrie 2020.

Acest Septembrie 2020 aduce cu el o lume nouă, minunată, de care vrem să ne bucurăm împreună cu ai noștri cursanți. Acum în perioadă de adaptare la noul context cotidian ne fuge gândul din ce în ce mai des în lume și la toate lucrurile la care nu am avut acces în ultima vreme. Poate îți face cu ochiul un job nou, un concediu în afara țării, o colaborare inedită. Noi te ajutăm cu noile cursuri de limbă străină să faci aceste lucruri posibile.

Cursurile vor avea loc în variantă online. Vei cunoaște oameni noi, vei avea sprijin complet din partea profesorilor noștri și vei vedea cu e posibil să fii acasă, însă conectat la tot ce se întâmplă în lume.

Dacă și tu îți dorești să urmezi un curs te așteptăm să te înscrii online. În perioada 15 – 19 Iunie 2020 ne aflăm în perioada de înscrieri și de testări, iar în data de 22 Iunie 2020 dăm start unei noi aventuri.

 

Ne place să sărbătorim cu fast noi începuturi. Și cum mai bine, dacă nu printr-un concurs. Prin urmare în perioada 05.09 – 11.09.2020 te invităm să participi la concursul nostru.

Ce trebuie să faci pentru a fi norocosul câștigător?
★ Dă like paginii EduHub.
★ Distribuie postarea pe profilul tău.
★ Lasă-ne un comentariu cu ce limbă străină ți-ai dori să înveți și de ce .
★ Dă tag și prietenilor tăi. The more, the merrier

Ce se câștigă? Am uitat să îți spunem? Premiul este un modul gratuit de limba engleză sau de limba germană, online, (la alegerea câștigătorului), în perioada de curs 14 Septembrie – 30 Octombrie 2020.
Concursul va începe în data de 5 Septembrie, orele 00:00 și se va finaliza în data de 11 Septembrie, orele 19:59. Vom afla câștigătorul pe data de 11 Septembrie la ora 20:15 prin random.org.

Multă baftă tuturor participanților!

 

 

Pentru detalii suplimentare sau pentru rezervarea unui loc în grupă vă stăm cu mare drag la dispoziție. Ne poți contacta la adresa office@eduhubtm.ro sau la numărul de telefon 0755 549 388 sau ne poți lăsa un mesaj chiar aici.

Datele cu caracter personal inscrise in documentele intocmite de EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, cat si prin intermediul câmpurilor de contact de pe site (www.eduhubtm.ro) se inregistreaza in actele firmei EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, in conformitate cu dispozitiile legale privind activitatea specifica a firmei EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL si se prelucreaza cu respectarea prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prezenta sectiune reprezinta informare cu privire la dispozitiile legale referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor care figureaza inscrise in documentele intocmite de EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, cat si prin intermediul câmpurilor de contact de pe site (www.eduhubtm.ro), si sunt de acord ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul intocmirii documentelor solicitate de noi.

Potrivit art. 4 punctul 2 din Regulamentul (UE) nr.679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), publicat in Jurnalul Oficial nr.119L/04.05.2016, prin „prelucrare” se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

Înapoi la pagina de anunțuri