Noi cursuri dedicate copiilor, din 21 Septembrie

Noi cursuri dedicate copiilor, din 21 Septembrie Previous item Noi cursuri online... Next item Vara copiilor la EduHub...

Septembrie la EduHub Language Center vine cu bucurie, multă bucurie pentru învățare și mai multă bucurie pentru revedere, fie ea online sau offline.

Din data de 21 Septembrie 2020 reluăm cursurile pe care le îndrăgim atât de mult. Așteptăm copiii și adolescenții să se bucure alături de noi de cât de ușor este a învăța sau a perfecționa o limbă străină.

Înscrierile se vor înregistra în perioada 1 – 18 Septembrie. Până în data de 11 Septembrie ne aflăm în perioadă de înscrieri timpurii (early bird registration period) care vine cu reduceri mari tarifare la pachet.

Cursurile vor avea loc în aer liber, la sediul Eduhub și online. Copiii împreună cu părinții vor avea astfel posibilitatea de a alege modalitatea în care doresc să fie urmate cursurile. Copiii vor putea urma cursuri de limba engleză, germană sau spaniolă.

 

Pentru această serie, anul acesta oferim un modul de limbă străină cadou – engleză sau germană, la alegerea câștigătorului.
Prin urmare, în perioada 7 – 18 Septembrie 2020 te invităm să participi la concursul nostru.

Ce trebuie să faci pentru a fi norocosul câștigător?
★ Dă like paginii de Facebook EduHub.
★ Distribuie postarea pe profilul tău.
★ Lasă un comentariu prin care să răspunzi la întrebarea: Cum te poate ajuta cunoașterea unei limbi străine?
★ Dă tag și prietenilor tăi. The more, the merrier

Concursul va începe în data de 7 Septembrie, orele 00:00 și se va finaliza în data de 18 Septembrie, orele 19:59. Vom afla câștigătorul în 18 Septembrie la ora 20:15 prin random.org.
.
Multă baftă tuturor participanților!

 

 

Înapoi la pagina de anunțuri