Noi cursuri online, dedicate adulților, din 2 Noiembrie 2020

Noi cursuri online, dedicate adulților, din 2 Noiembrie 2020 Previous item Noi cursuri online... Next item Happy Halloween - Online Party

Anul acesta pentru EduHub a reprezentat o mare provocare, cum de altfel a fost pentru marea majoritate din noi. Am învățat că totul se poate schimba într-o clipă și lumea așa cum o știm poate lua o altă față oricând.

Ce am învățat cel mai de preț anul acesta? Am învățat că atunci când ești pus în fața faptului împlinit ies la iveală curajul și inspirația. Pentru noi a fost într-adevăr un an plin de învățare prin colaborare, curaj și inspirație. Ne-am bucurat de votul de încredere al cursanților noștri, care și-au dorit să continue în format online cursurile noastre, iar pentru asta mulțumim fiecăruia în parte. Suntem recunoscători pentru faptul că facem parte din categoria
norocoșilor ce și-au putut continua activitatea online.

Ultima serie de curs din acest an minunat va începe în data de 2 Noiembrie. Săptămâna viitoare – 26 – 30 Octombrie – dedicăm o săptămână întreagă pentru înscrieri și testări gratuite de plasare în grupă.

Cursurile vor avea loc în variantă online. Vei cunoaște oameni noi, vei avea sprijin complet din partea profesorilor noștri și vei vedea cu e posibil să fii acasă, însă conectat la tot ce se întâmplă în lume.

Dacă și tu îți dorești să te bucuri de experiențe noi, te așteptăm, cu mare drag, să te înscrii la noile cursuri de limbă străină, ce vor începe online. În perioada 26 – 30 Octombrie 2020 ne aflăm în perioada de înscrieri și de testări, iar în data de 2 Noiembrie 2020 dăm start unei noi aventuri.

Pentru detalii suplimentare sau pentru rezervarea unui loc în grupă vă stăm cu mare drag la dispoziție.


CONCURS

Ne place să sărbătorim cu fast noi începuturi. Și cum mai bine, dacă nu printr-un concurs. Prin urmare în perioada 26 – 30 Octombrie 2020 te invităm să participi la concursul nostru.

Ce trebuie să faci pentru a fi norocosul câștigător?
★ Dă like paginii EduHub.
★ Distribuie postarea pe profilul tău.
★ Lasă-ne un comentariu cu ce limbă străină ți-ai dori să înveți și de ce .
★ Dă tag și prietenilor tăi. The more, the merrier

Ce se câștigă? Am uitat să îți spunem? Premiul este un modul gratuit de limba engleză sau de limba germană, online, (la alegerea câștigătorului), în perioada de curs 2 Noiembrie – 22 Decembrie 2020.

Concursul va începe în data de 26 Octombrie, orele 12:00 și se va finaliza în data de 30 Octombrie, orele
19:59. Vom afla câștigătorul pe data de 30 Octombrie la ora 20:15 prin random.org.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici: Regulament Concurs EduHub

Multă baftă tuturor participanților!


Pentru detalii suplimentare sau pentru rezervarea unui loc în grupă vă stăm cu mare drag la dispoziție. Ne poți contacta la adresa office@eduhubtm.ro sau la numărul de telefon 0755 549 388 sau ne poți lăsa un mesaj chiar aici.

Datele cu caracter personal inscrise in documentele intocmite de EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, cat si prin intermediul câmpurilor de contact de pe site (www.eduhubtm.ro) se inregistreaza in actele firmei EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, in conformitate cu dispozitiile legale privind activitatea specifica a firmei EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL si se prelucreaza cu respectarea prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prezenta sectiune reprezinta informare cu privire la dispozitiile legale referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor care figureaza inscrise in documentele intocmite de EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, cat si prin intermediul câmpurilor de contact de pe site (www.eduhubtm.ro), si sunt de acord ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul intocmirii documentelor solicitate de noi.

Potrivit art. 4 punctul 2 din Regulamentul (UE) nr.679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), publicat in Jurnalul Oficial nr.119L/04.05.2016, prin „prelucrare” se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

Înapoi la pagina de anunțuri