Noi cursuri online, dedicate adulților, din 8 Martie 2020

Noi cursuri online, dedicate adulților, din 8 Martie 2020 Previous item Germană medicală - curs... Next item Noi cursuri online...

La începutul anului cu toții ne-am pus creat în minte planul de bătaie pentru a face anul acesta unul (cu mult) diferit față de anul 2020. Suntem deja în Martie și sperăm că aceste cuvinte vă găsesc pe toți în plină acțiune de a pune acel plan în practică. 

În ceea ce ne privește pe noi, ne dorim mult ca anul acesta să ne redea bucuria de a ne desfășura activitatea în format fizic, alături de oameni dedicați și curioși. Însă până atunci, noi continuăm să împărțim cu ai noștri cursanți plăcerea de a învăța și de a ne dezvolta, în mediul online ce a ajuns deja un mediu comod și eficient de învățare pentru fiecare dintre noi. 

Așadar, continuăm cu o nouă serie de cursuri online dedicate adulților, ce va începe pe data de 8 Martie. Înscrierile și testările gratuite de plasare în grupă vor avea loc în săptămâna 1 Martie – 5 Martie, iar pentru acest lucru noi îți stăm cu mare drag la dispoziție.


CONCURS

Ne place să sărbătorim cu fast noi începuturi. Și cum mai bine, dacă nu printr-un concurs. Prin urmare în perioada 1 – 5 Martie 2021 te invităm să participi la concursul nostru.

Ce trebuie să faci pentru a fi norocosul câștigător?

★ Dă like paginii EduHub.

★ Distribuie postarea pe profilul tău.

★ Lasă-ne un comentariu cu ce limbă străină ți-ai dori să înveți și de ce .

★ Dă tag și prietenilor tăi. The more, the merrier

Ce se câștigă? Am uitat să îți spunem? Premiul este un modul gratuit de limba engleză sau de limba germană, online, (la alegerea câștigătorului), în perioada de curs 8 Martie – 23 Aprilie 2021.

Concursul va începe în data de 28 Februarie, orele 12:00 și se va finaliza în data de 5 Martie, orele 19:59. Vom afla câștigătorul pe data de 5 Martie la ora 20:15 prin random.org.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici: Regulament Concurs EduHub

Multă baftă tuturor participanților!


Pentru detalii suplimentare sau pentru rezervarea unui loc în grupă vă stăm cu mare drag la dispoziție. Ne poți contacta la adresa office@eduhubtm.ro sau la numărul de telefon 0755 549 388 sau ne poți lăsa un mesaj chiar aici.

Datele cu caracter personal inscrise in documentele intocmite de EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, cat si prin intermediul câmpurilor de contact de pe site (www.eduhubtm.ro) se inregistreaza in actele firmei EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, in conformitate cu dispozitiile legale privind activitatea specifica a firmei EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL si se prelucreaza cu respectarea prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prezenta sectiune reprezinta informare cu privire la dispozitiile legale referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor care figureaza inscrise in documentele intocmite de EDUHUB LANGUAGE CENTER SRL, cat si prin intermediul câmpurilor de contact de pe site (www.eduhubtm.ro), si sunt de acord ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul intocmirii documentelor solicitate de noi.

Potrivit art. 4 punctul 2 din Regulamentul (UE) nr.679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), publicat in Jurnalul Oficial nr.119L/04.05.2016, prin „prelucrare” se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

Înapoi la pagina de anunțuri